Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Pobierz

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Brak dostępu
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Twoje zasoby są gotowe. Jeśli pobieranie nie rozpocznie się automatycznie, kliknij przycisk Pobierz.

Add assets to album

  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_037.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_038.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_029.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_032.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_023.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , danie piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przygotowane przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_026.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , preparowanie piersi z gesi podczas przygotowywanie dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_015.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , preparowanie piersi z gesi podczas przygotowywanie dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_016.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , preparowanie piersi z gesi podczas przygotowywanie dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_017.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , kandyzowana cebula podczas przygotowywania dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, cebula, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_021.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , watrobka i kaszanka podczas przygotowywania dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_011.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , kandyzowana cebula podczas przygotowywania dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, cebula, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_008.jpg
  • 18.01.2013 Krakow , surowa piers z gesi podczas przygotowywanie dania piers z gesi z ravioli z kaszanka i watrobka oraz gruszka w sosie waniliowym przez szefa kuchni Daniela Mysliwca ( " s " z kreska ) w restauracji Zazie przy ul . Jozefa na Kazimierzu . fot. Michal Lepecki / Agencja Wyborcza.pl
    Keywords: ges, restauracja, danie, potrawa jedzenie, /FR/
    Ostatnio Zmodyfikowany: 2013-02-09
    Nazwa pliku: ML130118_013.jpg